La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i es considera informació introductòria per a l'usuari, relativa als productes, serveis i altres informacions incloses.

 

XP SERVEIS EL PLA SLU rebutja la responsabilitat que es derivi de la utilització incorrecta dels continguts i el seu dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l'accés de manera temporal o definitiva. - XP SERVEIS EL PLA SLU rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per XP SERVEIS EL PLA SLU o no publicada sota el seu nom. - De manera especial, rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços amb les pàgines web de XP SERVEIS EL PLA SLU.

 

XP SERVEIS EL PLA SLU no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es fa responsable de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador o per la utilització de versions no actualitzades d'aquest.

 

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda a aquestes pàgines web i que es faci sense autorització de XP SERVEIS EL PLA SLU és una infracció que castiga la legislació vigent.

 

D'acord amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de XP SERVEIS EL PLA SLU. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. Aquesta comunicació comercial s'envia sota l'empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic atencioclient@xpserveiselpla.com, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions comercials" o bé comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a l’adreça postal: Rbla. Països Catalans, 33 – Pol. Ind. Golparc – 25241 Golmés (Lleida). Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (www.agpd.es).

 
 
Mapa
Llamada
Email
Acerca de